Skip to content

Vijf manieren om u in de Navigatormethode te bekwamen

Vijf manieren om u in de Navigatormethode te bekwamen

1. Zelfstudie

De Navigator werkmethode is gedetailleerd uitgewerkt in een Methodeboek waarmee u stap voor stap deze werkwijze kunt toepassen voor elke ontwikkeling die op uw OR afkomt. Dit werkboek is als pdf gratis te downloaden.

2. Introductiedagdeel

Voor slechts € 130 (all in) komt een van onze licentiehouders een dagdeel (3 uur) bij u om uw OR kennis te laten maken met deze manier van werken. Hij of zij maakt gebruik van een presentatie met oefenmomenten waardoor u zelf ervaart wat deze manier van werken anders (en beter!) maakt dan wat u gewend bent. Geef uw OR en het gewenste dagdeel hier op en wij zoeken voor u een beschikbare licentiehouder.

or-vergadering2 2543x1440

3. Maatwerkscholing

Bijvoorbeeld een enkele oefendag waarin een door uzelf aan te dragen praktijkcasus centraal staat. Met behulp van die casus passen we de methode dan toe. Daarbij wordt speciaal gelet op het werken met toetsingspunten in het overleg met de bestuurder, de beleidsmakers en de achterban. Maar ook meerdere dagen al dan niet aaneengesloten zijn natuurlijk mogelijk. Het programma wordt aan de hand van uw leerwensen opgesteld op basis van een intakegesprek door de licentiehouder. De stichting Navigator werkt uitsluitend met geregistreerde MZ-opleiders die licentiehouder zijn van de Navigator werkmethode. Ziewerkwijze en aanmelding.

introductie nvgtr

4. Advies en begeleiding

U kunt natuurlijk ook de proef op de som nemen door onze begeleiding in te huren bij een actueel probleem of ontwikkeling waar uw OR mee te maken heeft. Met name gecompliceerde trajecten als fusie/overname, reorganisatie of inkrimping lenen zich daartoe. Het mes snijdt dan aan twee kanten: u krijgt inhoudelijke begeleiding maar u ziet ook wat er met de Navigator werkmethode mogelijk is en hoe deze in de praktijk werkt. De volgende keer heeft u ons niet meer nodig! Zie werkwijze en aanmelding.

advies en begeleiding

5. Strippenkaart

Als u via een maatwerkscholing  geoefend heeft met de Navigator werkwijze heeft u ook kennis gemaakt met de digitale dialoog die daar deel van uitmaakt. Dat is u wellicht zo goed bevallen dat u daar vaker gebruik van wil maken. Dat kan. En wel door het afnemen van een Strippenkaart. U krijgt dan 3 digitale dialogen en 5 dagdelen begeleiding voor de prijs van
€ 5.000 (all-in). Dit aanbod geldt alleen gedurende de zittingsperiode van de ondernemingsraad.

male_hand_business_card_custom_17185

Stichting Navigator

Klompenmakersgilde 2
3994 XE Houten

Telefoon: 06 106 29 156

E-mail: secretariaat@nvgtr.nl

KvK: 32126470
BTW: 8184.74.075.B01
NL48INGB0004844888

Geregistreerd

De stichting Navigator - werkmethode van de ondernemingsraad en PVT® is als instelling geregistreerd bij het CRKBO. Alle opleiders zijn geregistreerd in het Register MZ-opleiders bij het Scoor/RMZO.

Scroll To Top