Vier manieren om u in de Navigator werkmethode te bekwamen

Vijf manieren om u in de Navigator werkmethode te bekwamen

1. Maatwerkscholing

Bijvoorbeeld een enkele oefendag waarin een door uzelf aan te dragen praktijkcasus centraal staat. Met behulp van die casus passen we de methode dan toe. Daarbij wordt speciaal gelet op het werken met toetsingspunten in het overleg met de bestuurder, de beleidsmakers en de achterban. Maar ook meerdere dagen al dan niet aaneengesloten zijn natuurlijk mogelijk. Het programma wordt aan de hand van uw leerwensen opgesteld op basis van een intakegesprek door de licentiehouder. De stichting Navigator werkt uitsluitend met geregistreerde MZ-opleiders die licentiehouder zijn van de Navigator werkmethode. Zie werkwijze en aanmelding.

introductie nvgtr

2. Advies en begeleiding

U kunt natuurlijk ook de proef op de som nemen door onze begeleiding in te huren bij een actueel probleem of ontwikkeling waar uw OR mee te maken heeft. Met name gecompliceerde trajecten als fusie/overname, reorganisatie of inkrimping lenen zich daartoe. Het mes snijdt dan aan twee kanten: u krijgt inhoudelijke begeleiding maar u ziet ook wat er met de Navigator werkmethode mogelijk is en hoe deze in de praktijk werkt. De volgende keer heeft u ons niet meer nodig! Zie werkwijze en aanmelding.

advies en begeleiding

3. Strippenkaart

Als u via een maatwerkscholing  geoefend heeft met de Navigator werkmethode heeft u ook kennis gemaakt met de digitale dialoog die daar deel van uitmaakt. Dat is u wellicht zo goed bevallen dat u daar vaker gebruik van wilt maken. Dat kan. En wel door het afnemen van een Strippenkaart. U krijgt dan 3 digitale dialogen en 5 dagdelen begeleiding voor de prijs van
€ 5.000 (all-in). Dit aanbod geldt alleen gedurende de zittingsperiode van de ondernemingsraad.

male_hand_business_card_custom_17185

4. Zelfstudie

De Navigator werkmethode is gedetailleerd uitgewerkt in een Methodeboek waarmee u stap voor stap deze werkwijze kunt toepassen voor elke ontwikkeling die op uw OR afkomt. Dit werkboek is als pdf gratis te downloaden.

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.

RMZO

MZ opleider_keurmerk_150dpi_transparant

Alle opleiders/adviseurs zijn geregistreerd bij het Register MZ-opleiders RMZO

CRKBO

CRKBO_Instelling

Navigator is geregistreerd bij het CRKBO en kan daarom scholing en begeleiding BTW-vrij aanbieden.

Contact

Stichting Navigator Werkmethode van de ondernemingsraad en PVT®
Klompenmakersgilde 2
3994 XE Houten
M: 06-22243028

E-mail: secretariaat@nvgtr.nl

KvK: 32126470
BTW: 8184.74.075.B01
NL48INGB0004844888

Zoeken

>