Liesbeth Venema | Noord en noordoost Nederland

Home / Licentiehouders / Liesbeth Venema | Noord en noordoost Nederland

De Navigatormethode helpt ondernemingsraden om eigen criteria op te stellen bij onderwerpen die voor de OR en de organisatie belangrijk zijn.
Ik help ondernemingsraden graag op weg om de methode te leren kennen en toe te passen. Daarbij werk ik op een interactieve manier waarbij de OR direct gaat oefenen met eigen actuele thema’s. Ook leer ik OR-ren om de stappen van de methodiek te volgen en te bewaken, zodat jullie snel zelfstandig aan de slag kunnen met elk thema dat van waarde is.
Met de inzet van de Navigatormethode kunnen jullie als OR proactief aan de slag en betekenisvol zijn!

Ik werk als trainer/ adviseur in de medezeggenschap en heb een brede ervaring in de sectoren zorg, overheid, onderwijs en zakelijke dienstverlening. In mijn werk als trainer hecht ik aan het ophalen van verschillende meningen en ideeën en het samen creëren van een open veilige sfeer waarin iedereen tot zijn recht kan komen.

E: liesbeth@nvgtr.nl
T: 06 204 289 02