Peter Regter | Schiedam

Home / Licentiehouders / Peter Regter | Schiedam

Ben erg gek op mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Het mooiste is om teams te ondersteunen bij wat hen te doen staat. Werk als OR-trainer en HR-adviseur in verschillende sectoren. Veel in de sector Woningcorporaties, Bouw en in de Zorg. Maar ook in de maatschappelijke en zakelijke dienstverlening.

Als OR-lid moet je veel kennen en kunnen. En daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren. Op inhoud (wetgeving WOR/ARBO en HR-beleid) en proces. Daarbij betrek ik nadrukkelijk het netwerk van de OR zoals de bestuurder, de achterban, HR en de vakbonden. In mijn manier van werken vind ik echte aandacht voor mijn klant belangrijk. Die staat centraal. Heb een hekel aan de beste stuurlui die aan wal staan.

Voor mij is de Navigator werkmethode van de ondernemingsraad en PVT® een mooie manier voor de OR om proactief en positief het gesprek te voeren en daarmee invloed uit te oefenen. Het stoppen met vragen stellen geeft in het begin wel wat ontwenningsverschijnselen. Maar eenmaal ermee gestopt dan geeft het heel veel ruimte voor andere gesprekken. En mooie resultaten!

Achtergrond

  • HR-management, Hogeschool van Amsterdam
  • Diverse TGI-opleidingen gericht op (eigen) leiderschap en begeleiden van groepen
  • Vakinhoudelijke HR-trainingen en ARBO trainingen (functiewaardering CATS/FWG, RI & E, Sociale Veiligheid/PSA)

Contact

peter@nvgtr.nl

06- 525 99 064