Henny Dijkstra | Leusden

Home / Licentiehouders / Henny Dijkstra | Leusden

Ik ben een mensen mens. Werken in en met groepen geeft me energie, mits het initiatief, resultaat en humor combineert. Hoewel ik een opgewekte sfeer neerzet, ga ik waar nodig de confrontatie aan. Wrijving geeft immers warmte. En alleen in de luwte van een activiteit ontwikkelt zich de relatie. Onlosmakelijk verbonden met hoe je samen medezeggenschap neerzet.
Ik ga graag uitdagingen aan. Veranderen, in beweging komen en brengen daar kan ik me met uithoudingsvermogen en moed of lef zo je wilt, op richten. Ook als dat met moeizaamheid gepaard gaat, beschik ik over een flinke dosis enthousiasme. Mijn behoefte om me te blijven ontwikkelen verwacht ik ook van anderen.
In Belbin termen scoor ik als ‘brononderzoeker’ en ‘coördinator’ en als ‘groepswerker’.
Voor mij zijn arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden eigenlijk niet echt te scheiden. Ze lopen in het echte leven in elkaar over. Werkplezier is voor mij dan ook het kernbegrip, daar vallen en veiligheid (in brede zin) en ook duurzaamheid onder.
Duurzaam is cradle to cradle, de vraag in welke wereld wil je leven?
Het is ook inzetten op duurzame medewerkers. Duurzaamheid vereist keuzes .. en dan ben ik weer terug bij “Waar ga ik voor?”

Contact
henny@nvgtr.nl
M: 06-22792216