Floris Jan Koen | Hilversum

Home / Licentiehouders / Floris Jan Koen | Hilversum
floris-jan-koen

Als bevlogen medezeggenschapstrainer vind ik het van groot belang dat Ondernemingsraden hun rol goed kennen en hierdoor een positieve bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van de besluitvorming en de uiteindelijke uitvoering hiervan.
In een tijd waarin er van organisaties gevraagd wordt, zich constant aan te passen aan een snel veranderende werkelijkheid is effectieve medezeggenschap in mijn optiek onmisbaar. Hierbij is goede samenwerking met de bestuurder, management en HR voor mij een belangrijke voorwaarde.

Het is mijn passie om samen met de OR zijn eigen kracht te ontdekken. Mijn trainingen en programma’s laat ik door actief te luisteren aansluiten op de vraag, ervaring en situatie van de OR of groep, waarmee ik samenwerk. Van deelnemers van mijn trainingen, krijg ik hierdoor vaak terug dat mijn trainingen aansluiten bij hun dagelijkse praktijk.

Studie: International Management (bedrijfskunde, communicatie en marketing)

  • (Persoonlijk) effectief leiderschap
  • Team- en individuele coaching
  • Mindfulness werken
  • Management en Organisatie
  • Gediplomeerd energetisch coach

floris.jan@nvgtr.nl