Yolanda van der Poel | Zeist

Home / Licentiehouders / Yolanda van der Poel | Zeist

Ik ben een gedreven trainer met passie voor medezeggenschap. Mijn aanpak is gericht op het vergroten van de kracht van het team en de effectiviteit van de OR. Een training is voor mij geslaagd als de OR weer de energie, de inzichten en aanpak heeft om een stap verder te komen en als dit leidt tot daadwerkelijke resultaten in het beïnvloeden van ontwikkelingen in de organisatie. De Navigator methode zet ik graag in zodat OR’s hun zorgen op een effectieve manier kunnen vertalen naar wensen en voorstellen in een vroeg stadium. De Navigator is een praktische en krachtige methode waarmee OR’s veel pro-actiever kunnen handelen en hun invloed kunnen hebben op belangrijke beleidsthema’s en ontwikkelingen in de organisatie.

Opleidingen

  • Master Management & Organisatie
  • Certificering TGI: Leiderschap en zelfsturing in groepen
  • Certificering SAVI: Systeem voor het Analyseren van Verbale Interactie (www.savicommunications.com)
  • Deep Democracy practitioner level 4
  • Co-resolve facilitator

yolanda@nvgtr.nl

Telefoonnummer: 06 – 525 99061