Ingrid Vos | Bunnik

Home / Licentiehouders / Ingrid Vos | Bunnik
ingrid-vos

Ingrid is een seniortrainer die altijd met een OR op zoek gaat naar de toegevoegde waarde voor de organisatie. Organisaties waar medewerkers goed meepraten zijn namelijk succesvoller; medewerkers voelen zich gezien, kwaliteiten worden benut, besluiten zijn zorgvuldiger en er is verbinding.

Ingrid werkt met ondernemingsraden altijd vanuit drie aspecten:

  • Het ontwikkelen van talent en de kracht van het individu.
  • Het versterken van teams met een eigen visie en doelen.
  • Het aansluiten op de organisatie en de actuele thema’s.

Met ruime ervaring in de zorgsector, ook als manager, kent ze de dilemma’s, thema’s en ontwikkelingen vanuit de praktijk goed. Ingrid werkt bij SBI Formaat en heeft regelmatig opdrachten in het vernieuwen van medezeggenschap en participatie in organisaties. Veel plezier heeft Ingrid in élke OR verder helpen in het realiseren van zijn doelen en om meer proactief te worden.

Achtergrond

  • Sociale- en organisatiepsychologie
  • Lerarenopleiding
  • Leergang interventiekunde
  • Leergang organisatiekunde

Contact