Ron Wassenaar | Leiden

Home / Licentiehouders / Ron Wassenaar | Leiden

Medezeggenschaptrainer sinds 1995, vooral voor ondernemingsraden in de profitsector. Geboren onder de rook van Tata Steel van huis uit interesse in arbeidsverhoudingen. Gericht op het benutten van de ruimte die de medezeggenschap biedt. OR-leden kunnen vaak meer dan ze denken en doen. Ondernemingsraden kunnen gerichte invloed uitoefenen op de kwaliteit van de arbeid en een waardevolle gesprekspartner zijn voor het management. De ondernemingsraad levert daarmee een bijdrage aan uitdagend en zinvol werk dat medewerkers motiveert en hun de ruimte biedt om hun kwaliteiten in te zetten en te ontwikkelen. Ik ondersteun ondernemingsraden bij de uitdagingen waarvoor zij komen te staan of die zij zelf op willen pakken.

Mijn aanvullende expertises zijn:

  • praktijksimulaties van het overleg met de bestuurder
  • arbeidsomstandigheden en het hanteren van nieuwe risico’s
  • werken met kernkwaliteiten
  • trainingen in de Engelse taal

Contact

E: ron@nvgtr.nl
T: 06 26356238