Annegret Sterken | Gemert (NB)

Home / Licentiehouders / Annegret Sterken | Gemert (NB)

In het overleg tussen zeggenschap en medezeggenschap komen plannen van directie en kennis van de werkvloer samen. Invloedrijke medezeggenschap stelt zich op als een interne organisatieadviseur die stevig in het zadel zit en lef heeft om met goede (tegen)voorstellen te komen. Medezeggenschap die invloed uitoefent op het reilen en zeilen van een organisatie bevordert de inzet , betrokkenheid en welbevinden van medewerkers. Met veel plezier en enthousiasme ondersteun ik in dit proces de OR. Als betrokken buitenstaander ben ik partner van de medezeggenschap.

Achtergrond

  • Master in Onderwijskunde en Management en organisatie
  • Certificaten: verbindende communicatie (geweldloze communicatie), thema gecentreerde interactie, systemische interventies
  • Natuurcoach
  • Deep Democracy practitioner level 4
  • Co-resolve facilitator

Contact

E: annegret@nvgtr.nl

M: 06 11753605