Robert Delsasso | Vijfhuizen

Home / Licentiehouders / Robert Delsasso | Vijfhuizen
robert-delsasso

Een van de belangrijkste taken van de OR is het helder uitleggen van wet- en regelgeving voor de collega’s op de werkvloer. Robert is expert op het gebied van logica en communicatie. Op een humorvolle, betrokken en soms onorthodoxe wijze weet hij het beste uit ondernemingsraden te halen. Hierbij staat het win–win-denken centraal. Dit betekent dat hij de taart eerst helpt vergroten voordat het verdeeld gaat worden. Het gevolg is dat iedereen (ondernemingsraad en bestuurder) een groter stuk krijgt dan gedacht. Dit levert vaak nieuwe inzichten op en geeft vertrouwen om met elkaar verder te gaan.
Dit betekent bouwen aan een organisatie waarin de medewerkers met vertrouwen en tevredenheid werken. Dit houdt in een organisatie waarvan het doel voor de medewerkers duidelijk is.

Robert is lid van de BVMP (Beroepsvereniging Medezeggenschaps Professionals) en ingeschreven in het register voor Medezeggenschapstrainers. Regelmatig is hij lid van een beroepscommissie.

Naast dit werk begeleidt hij op professionele basis ‘ verwarde’ gezinnen. Ook begeleidt hij jonge professionals bij de start van hun carrière als trainer.

Contact

E: robert@nvgtr.nl

T: 023 5581816

M: 06 48118509