John Bonenberg | Dieren

Home / Licentiehouders / John Bonenberg | Dieren

Van bijna alle markten thuis en praktisch gericht. Het sociaal beleid kent na 20 jaar ervaring als HR-manager en Hoofd P&O geen geheimen; arbeidsomstandigheden-beleid heeft hij als arbocoördinator jarenlang mede vorm gegeven; en financieel beleid is zijn ding, want alles draait om geld. Ging mee als rechterhand met de bestuurder naar de overlegvergadering, vanaf 2000 senior trainer/adviseur medezeggenschap en ruim 4 jaar OR-lid bij Stavoor (tot aan het faillissement). Medezeggenschap in de zorg, zakelijke dienstverlening, sport en industrie, dat is zijn werkveld. Hij vindt het werken met de Navigator-methode met zijn criteria/toetsingspunten van toegevoegde waarde voor de medezeggenschap.

Contact

E: john@nvgtr.nl

M: 06 19919325