Ger Janssen | Varsseveld

Home / Licentiehouders / Ger Janssen | Varsseveld

Profiel:

  • betrokken, integer, snel doorzien van situaties en gedragingen, altijd op zoek, oog voor kansen en verbindingen, gedreven en standvastig. In staat om op alle niveaus te communiceren.
  • Creatief, vaak betrokken bij en/of bedenker van nieuwe initiatieven.
  • Geregistreerd all round senior adviseur, opleider en coach voor medezeggenschap.
  • Ruim 30 jaar ervaring bij diverse organisaties en later als zelfstandig ondernemer.

Brede advies praktijk. Veel ondernemingsraden ondersteund bij zeer uiteenlopende vraagstukken. Mediation en bemiddeling bij het oplossen van verstoorde samenwerkingsrelaties tussen bestuurder en ondernemingsraad. Praktische ervaring als onderhandelaar bij collectieve arbeidsvoorwaarden en sociale plannen bij complexe reorganisatie trajecten.
Mocht veelvuldig meekijken in de keuken van kleine, grote en zeer grote organisaties. Geleerd om snel situaties te analyseren en verhoudingen en belangen in kaart te brengen. In scenario’s te denken en proactief te handelen.

Management en ondernemers ervaring

Vijf jaar sector manager en één van de drie leden van het managementteam bij een groot trainings en adviesbureau voor ondernemingsraden. Drie eigen ondernemingen opgezet met medewerkers in loondienst.
Kent beide zijden van de overlegtafel.
De Navigator werkmethode brengt de medezeggenschap op een hoger plan. Naast meer resultaten en tevreden OR leden ook kans op tevreden bestuurders.

Contact

E:  ger@nvgtr.nl

M: 06 51828351