Frank Dijkstra | Houten

Home / Licentiehouders / Frank Dijkstra | Houten
Frank Dijkstra

Ervaren medezeggenschapstrainer (sinds 1996). Door zijn ervaring als manager, die ‘aan de andere kant van de tafel’ gezeten heeft weet hij wat een OR kan betekenen voor een organisatie.

Leden van ondernemingsraden zitten doorgaans dichterbij de klanten en de buitenkant van de organisatie dan de bestuurder. Zij weten wat wel en niet werkt in de praktijk. Frank helpt de OR om dit op effectieve wijze in te brengen aan de overleg- en onderhandelingstafel. Met behulp van de Navigator Werkmethode vertaalt de OR ‘wat wel en niet werkt’ naar gewenst beleid en naar gewenste besluiten van de bestuurder.

Many members of Works Councils have no previous experience in this area and are unfamiliar with the unique Dutch environment and legislation. You may be looking for a course, in which you gain insight. Frank gives you this knowledge and insight.

Contact

E: frank@nvgtr.nl

M: 06 222 430 28